Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Hovin bokkafé i februar 2007

Litt om bokkafeen:

Hovin bokkafe er et møtested for folk i alle aldre. På søndager er det åpen kafe - med et kulturelt innslag attåt. Det kan være foredrag, barneteater, filosofikafe, flerkulturelle fester, lokalhistorie, musikk med mer. Arrangementene begynner kl. 15.00. Du kan benytte deg av.

Internett, spill, aviser, tidsskrifter og tegneserier. Vi selger kaffe, te, kakao, saft, vafler og kaker for en rimelig penge. Du kan også låne bøker, vi har en liten samling av romaner, dikt, fagbøker, tegneserier, og billedbøker - for barn, ungdom og voksne.

En mandagskveld i måneden har vi fokus på kreativ skriveprosess. Forfattere og andre med bakgrunn innenfor skriving er gjestelærere. Ta kontakt om du er interessert i å være med.

Hovin bokkafe ble startet etter et initiativ fra bydel Helsfyr-Sinsen og Deichmanske bibliotek. Bokkafeen er et av kultur- og fritidstiltakene i bydel Gamle Oslo; et inspirerende og trygt møtested for folk i alle aldersgrupper.

Kontaktperson: Ingeborg Margrete Andersen, Hovin bokkafe (99 28 50 74).

Program for februar 2007

4. Lille Larven

Trupp Go' hjertas forestilling er laget fritt etter boka "Den lille larven Aldrimett" av Eric Carle. Dette er figurteater som handler om et lite egg og larven som kommer ut av det. Den er så sulten så sulten og leter konstant etter mat. Helt tilslutt skjer det noe helt vidunderlig fantastisk... Passer for barn fra 1-4 år.

11. Undringstur med kamera

Bli med på undringstur blant rariteter og fenomener i norsk natur og unatur. Karsten Sølve Nilsen presenterer lysbilder og underfundige tekster. Vi møter blant annet frekke tyttebær, klonet tre og fremmed fugl.

18. Arnulf Øverland

Kommunisten, antikommunisten, antimodernisten, ateisten, språkpolitikeren, og først og fremst lyrikeren. Cand. mag. Grete Marthilm vil forsøke å knytte sammen trådene.

25. Litteraturlek

Milly Lyngheim kåsererEn uhøytidelig ”gjettelek” hvor det gjelder å finne ut hvem som er opphavsmann/kvinne til diktene som framføres. Det kåres ingen vinner og selvfølgelig blir det ingen tapere. Hensikten er at alle skal kunne oppleve en hyggelig og spennende stund i selskap med gamle, kjente litteraturskatter. Milly Lyngheim er kåsør, forfatter og eventyrforteller. Hun har opptrådt som oppleser, forteller og kåsør i NRK radio, bl.a. Nitimen. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Folkeakademi.

 

 

 

 

 

 

Arrangementene begynner kl. 15.00 og er gratis

Slik finner du Hovin bokkafe:

Vi holder til i nærheten av Helsfyr hotell, i Strømsveien 110, 0663 Oslo. Bokkafeen ligger i den fløyen av Hovin skole som vender ut mot Strømsveien. Leder: Ingeborg Margrete Andersen.

(21.01.2007)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium