Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Rekordoppslutning da julegranen ble tent

Grorud veteranorkester er klare til å spilleOver 200 møtte opp på lekeplassen da julegranen ble tent søndag 11. desember 2005. Nytt av året var fakkeltog fra Grønvoll til lekeplassen. På Grønvoll tentes julegranen klokka 16.30 og deretter gikk de mange fremmøtte i fakkeltog til Lensmann Hiorths allé. Dette tiltaket vil helt sikkert bli videreført til neste år.

Grorud veteranorkester spilte julesanger, det var gang rundt juletreet og så kom høydepunktet da nissen dukket frem fra mørket. Da nissen spurte om det var noen snille barn rundt her, så var det et enstemmig rop om JA, her var alle fortjent en liten oppmerksomhet. 70 poser fra nissen til barna forsvant på et øyeblikk.

Ikke bare barna som fikk pose til advent

 

Orkesteret gledet alle de fremmøtte med julemusikk.I fjor laget vi 50 poser, da hadde vi kun en igjen, altså litt nervepirrende hvis noen skulle stå igjen og ikke få pose. I år skulle vi ikke komme i den situasjonen og doblet antallet poser. Heldigvis. Det gikk 70 poser. De 30 resten ble umiddelbart båret ned til Ensjøtunets post 1, der vårt medlem i 60 år, Alf Karlsen, har flyttet. "Det er noen år siden jeg har fått pose" kunne en av beboerne der fortelle oss. Posene ble delt ut til beboerne på denne posten, like populært der som på lekeplassen.

Julegrantenningen motiverer beboerne til deltagelse

Mange deltagere på julegrantenningen kom med svært gode tilbakemeldinger om arrangementet. Flere meldte seg til å hjelpe til for neste år. Det er alltid godt å vite at velforeningen kan bidra til et fellesskap og til noe som er hyggelig. Godt er det også å vite at mange vil hjelpe til slik at vi klarer å holde slike tradisjoner

 

Alle gikk rundt juletreetved like. Ei jente på ni år kunne fortelle om alle de årene hun hadde vært med og om hvordan minnene fra denne adventsfeiringen hadde opplevdes.

(18.12.2005)

 

 

 

 

 

Mer gang rundt juletreet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå kommer julenissen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble fullt oppstyr da julenissen skulle dele ut poser

 

 

 

 

 

 

 

Tre små-nisser koser seg med godteposer

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium