Malerhaugen vel sin log

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

 

 

hjem

nyheter

økonomi

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

styre

lenker

Read about Malerhaugen vel

Malerhaugposten 4. november 2002

Innhold:

Julegranen tennes

Også i år vil julegranen tennes på lekeplassen. I år vil den tennes en time tidligere enn før, nemlig klokka 1600. Dette fordi vårt faste orkester, Hasle Ungdoms Brassband, skal spille flere steder denne dagen. I år som andre år, blir det julenisse, gang rundt juletreet, poser til barna og Gløgg.

Til toppen
Opp

Malerhaugen vel på nett: www.malerhaugen.com

Årets nyhet fra velforeningen er at vi nå endelig har kommet på Internett. Vi håper at disse sidene kan være av interesse for beboere. Hvis du har en nyhet du vil dele med oss andre, om du etterlyser noe(n), så kan du si fra, og vi hjelper deg. Vi vil sette inn nyheter etter hvert som det er aktuelt. Logg deg inn med jevne mellomrom, så får du sjekket det siste fra Malerhaugen og området omkring.

Nettsidene er laget av Anita Larsen i Malerhaugveien 11. Hun er utdannet web-designer og har laget alle hjemmesidene for Vellet. Vi vil anbefale Anita for det arbeidet hun har gjort. Hun har tatt arbeidet særdeles alvorlig. Hun har vært lett å samarbeide med, lyttende og kommet med egne forslag til hvordan hjemmesidene kan se ut. Anita driver et firma som tar på seg oppdrag om design for Internett. Firmaet heter Taurus Design. Anita har laget våre hjemmesider gratis, da hun er interessert i vårt gode boligområde. Hun tar også på seg oppdrag hvis noen skulle ønske det, sannsynligvis ikke så gratis som vellet har fått det. Men vi vil gjenta vår anbefaling: Hvis du planlegger egen hjemmeside, så kan Anita hjelpe deg. Du kan kontakte henne på anita.larsen2@chello.no eller på telefon
92 08 20 31.

Til toppen
Opp

Årets julegave

På grunn av reise utenlands kommer årets julegave til medlemmene noe tidligere enn planlagt. Årets kalender kan brukes år etter år. Heng den ved siden av kjøleskapet, så husker du dager som er verdt å huske i løpet av året. Her kan du notere ned dine venners og families merkedager. Noen av velforeningens merkedager er også notert på kalenderen. Kalenderen inneholder litt generell informasjon om vårt område. Hvis du leter etter noe godt å spise, kan du også finne oppskrifter med gamle og gode råvarer fra Norge.

Til toppen
Opp

Hvor blir apoteket av?

Det er annonsert oppstart av apotek på Fyrstikktorget. Men dette lar tydeligvis vente på seg. Som vi har forstått, så er det en uenighet mellom helsemyndigheter og apotekene om innkjøpsordninger for medisiner. Apotekene ønsker fritt innkjøp, for eksempel fra utlandet. Helsemyndighetene ønsker å regulere dette for å sikre at vi får medisiner som er godkjent i Norge. Imens må vi bare vente på at Fyrstikktorget apotek åpner som planlagt.

Til toppen
Opp

Velforeningen takker for et godt år

Velforeningen har nå 94 betalende medlemmer, dette er rekord. Det som er gledelig er at vi har fått mange nye medlemmer fra Grønvoll. Vi har mange felles interesser og håper på et godt samarbeid nå mens det vil skje store endringer i området vårt. Det siste er at det nå er offentliggjort boligbygging på Grønvoll, nemlig like bak Fyrstikktorget, der Andersen og Ødegård i dag driver.

Med dette ønskes alle en riktig god jul og et godt nytt år. Neste nummer av Malerhaugposten planlegges å komme i februar 2003.

Til toppen
Opp

Til toppen
Toppen

 

Copyright © 2002 Malerhaugen vel
Alt innhold på malerhaugen.com er beskyttet i henhold til Lov om opphavsrett

Sidene er sjekket i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø, telefon 92 08 20 31

Sidene validerer i W3C