Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Nytt VIF-stadion skal ikke til Ensjø, kanskje Valle

Forslag til VIF-stadion langt til EnsjøPlan- og bygningsetaten har gjort en utredning over flere alternative plasseringer av nytt VIFstadion. Ensjø ville være det geografisk nærmeste til bydelen Vålerenga, men etaten har funnet ikke å anbefale stadion på Ensjø. Hvis dette skulle bli, ville det blitt plassert bak Mazda, eller Skoda nå, slik at Mercedes, Opel og Honda i Ensjøveien ville forsvunnet. På bildet kan en se hvordan Mazda er plassert i forhold til et tenkt stadion.

Hovedbegrunnelsen for Plan- og bygningsetaten er at et stadion av denne størrelsen kan komme i konflikt med den planlagte boligutbyggingen. Pluss at et stadion med plass til 20 000 tilskuere vil øke trafikken betraktelig i det som skal bli en boiliggate.

 

Forslag til VIF-stadion lagt til ValleDerimot anser etaten at Valle er mer hensiktsmessig. Det er der VIF har sitt treningsfelt i dag. Det er Møllertomta, i krysset Strømsveien og Store Ringvei som er egnet til et fotballstadion. Kort vei til T-banen på helsfyr, pluss busser i flere retninger i selve krysset. På bildet skimtes en mulig plassering av VIF stadion.

 

 

 

 

 

(14.05.2006)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium