Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Ensjø Hovedpark

Det planlegges boliger og barenhage i det gamle NarvesenhusetI disse dager er det ute til høring et forslag om regulering av en ny park på Ensjø. Den kalles i dag for Tiedemannsparken om omtales som Ensjøs nye hovedpark. Egentlig er parken dannet i bytte mot at det kunne bygges på det før omtalte Tiedemannsjordet.

Det foreslås at det skal bygges to balløkker i tillegg til en større lekeplass. Turveien som går gjennom området skal forstatt være. Fabrikkpipa til Tiedemann skal bevares og inngå som endel av parken. Bertrand Narvesens vei skal stenges før parken kan bygges. Parken vil strekke seg på begge sider av denne veien.
På bildet ser en hvordan parken er tenkt.

Barnehager og boliger i Narvesenhuset

Samtidig med at Tiedemannsparken er ute til offentlig høring kommer også et forslag om å bygge boliger i Narvesenhuset. Parkeringsplassen mot Shell pluss den gamle lagerbygningen til Narbesen skal også bli bolig.

374 boliger blir planlagt, i tillegg skal det bygges en 4-avdelings barnehage i området mot parken. På bildlet har vi rammet inn hvilket område på Narvesen som skal bli boliger og barnehage.

 


(10.10.2007)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium