Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Invitasjon til Hovinrevyen 2007

For annen gang i historien lages det revy på Hovin skole, av og med elever fra alle trinn på skolen. Revyprosjektet startet høsten 2005, og er et samarbeid mellom Bydel Gamle Oslo og Hovin skole. Skolen stiller med lokaler og bydelen finansierer driften. I tillegg har revyen fått midler fra Frifond.

Vi har etter hvert greid å etablere et flott sted for ungdommene å drive med revy, med både musikkstudio, dansestudio og arbeidsrom. Gjennom året har Hovin-elevene jobbet seg fram mot en revyforestilling med veiledning og instruksjon fra bl.a. teaterinstruktør Gerd Brox og en håndfull andre som er ansatt i bydelen. Høsten 2006 er prosjektet fortsettet på Hovin mot en ny forestilling våren 2007.

Premieren nærmer seg, og i den forbindelse ønsker vi å invitere bydelspolitikerne, bydelsdirektøren og selvfølgelig alle andre interesserte, til revyforestilling i gymsalen på Hovin skole. Premieren er mandag 18.06. 2007 kl 19.00. Det vil også bli forestillinger tirsdag 19.06 kl 19.00 og onstag 20.06 kl 19.00.

Hjertelig velkommen!

 

Med vennlig hilsen

Revygruppa på Hovin

(18.05.2007)

 

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium