Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Parkering i Lensmanns Hiorths allé

Malerhaugen vel har fått mange henvendelser i forbindelse med parkering i Lensmanns Hiorths allé. Derfor har vi nå sendt et brev til Oslo Politidistrikt hvor vi ber myndighetene regulere parkeringen i gaten. Nedenfor gjengir vi innholdet i brevet som ble sendt fra Malerhaugen vel den 7. november 2003:

Oslo Politidistrikt
Trafikkseksjonen
Postboks 8101 Dep

0032 OSLO

Søknad om parkeringsforbud i Lensmanns Hiorths allé

Lensmann Hiorths allé er en boliggate som ligger i nærhet til kontorbyen Helsfyr. Oslo kommune innvilger dispensasjoner for parkeringsnormen rundt Helsfyr. Dette medfører at arbeidstakere og studenter søker etter parkeringsplasser i boligområdene rundt.

I den senere tiden har det bredt seg en parkering på begge sider i Lensmann Hiorths allé. Normalt parkeres det på venstre side når en ser vestover, nå parkeres det også på høyre side. Dette betyr at større bilder, som renovasjon, får problemer med å komme frem.

Malerhaugen vel søker på vegne av beboerne i Lensmann Hiorths allé om at det innføres parkeringsforbud på nordsiden av veien, mot Helsfyr, i hele veiens lengde. Altså høyre side når en ser fra Strømsveien og vestover. Begrunnelse for søknaden er fremkommelighet for større biler, som renovasjon, brannutrykning og varetransport.

Med vennlig hilsen

Jan Ove Vatne
leder av velforeningen

(15.11.2003)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium