Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Basket på lekeplassen

Snart kan du spille basket på lekeplassen!Vi har tidligere meldt om at det er kjøpt inn nye husker på lekeplassen. Det er nå også bestilt stativ og kurv til å spille basket på gressletten. Dette i forbindelse med at vi bestilte ny juletrefot, som er samme fot som et basketstativ står i. Dermed var det økonomisk bedre å bestille komplett basketutstyr.

Dette vil bli plassert litt lengre ned på sletta enn juletreet står i dag, til glede for de ballspillende som har klaget over at juletrefoten står i veien for ballspill. Stativet vil bli plassert på selve gresset, etter hvert kan vi se på mulighetene av å planere ut og lage hardt underlag for å spille. Foreløpig blir det derfor bare å kaste ballen opp i kurven.

Vi håper å få til en liten konkurranse om å treffe kurven best under sommerfesten den 15. juni. Vi mangler dommer til dette og etterlyser en som kan tenke seg å være dommer i en slik konkurranse. Hvis dette var noe for deg kan du ringe, maile eller sende inn vårt kontaktskjema på kontaktsiden vår.

(18.03.2004)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium