Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

160 nye boliger i Ensjøveien 25

I Ensjøveien 25 (Bertel O'Steens bygning) der NAF holder til nå og i Østerdalsgata 11 og 13, parkeringsområdet mot jernbanen, planlegges det nå å bygge 160 nye boliger. Bygningsmessig skal de se ut som de eksisterende blokkene i Ensjøsvingen og Ensjøveien, tre stykker i alt. Adkomst skal være fra Rolf Hofmos gate med underjordisk parkering for 100 biler. Her ser du de nye blokkene som er planlagt

Bildet til venstre viser de tre blokkene. Av de 160 leilighetene blir det planlagt at 100 stykker skal være på 3 og 4 rom. Et bitte lite grøntareal er tegnet inn ved jernbaneundergangen mot Jordal.

Parkeringsplass for to av tre biler kan også synes i underkant, folk flest har jo bil selv om T-banen går like ved. En plass er også tegnet inn mellom to av blokkene.

Det som er noe underlig, er at de samme arkitektene tegner nybygging i Simradhuset, Ensjøveien 23. Der planlegges det også boliger pluss et lite grøntareal. Altså to bitte små grønne flekker og en åpning mellom to hus skal erstatte den nåværende ballplassen på verkstedtaket til Bertel O'Steen.

 

Her ser du de nye blokkene som er planlagtBildet til venstre med de røde merkene rundt viser hvordan det er tenkt for begge eiendommene.

For Malerhaugen vel er planforslaget til drøfting i vår høringsgruppe, hva som blir den endelige uttalelsen legges på nett så snart den er ferdig.

(25.03.2005)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium