Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

God påske

Det nytter med et vel som vil en vel. I disse dagene har styret gått gjennom hva velforeningen kan ha tilført beboerne i området. Det som årsregnskapet viser er at fokus har i veldig stor grad vært på lekeplassen i Lensmann Hiorths allé 9. Dette har mest med at denne lekeplassen er den eneste offentlige for 1300 husstander i området Ensjø, Grønvoll og Malerhaugen. Vi er likevel heldige som har godt drevne borettslag og sameier som sørger for at barna har lekemuligheter inne på sitt område. Vi trenger likevel litt større lekearealer og møteplasser, særlig hvis vi skal få flere tusen nye naboer om noen år. Dette er et arbeid som høringsgruppen for velforeningen vil ta seg av fremover. Der er representanter for alle boligområdene i vår del av bydel Gamle Oslo.

Velforeningen har også fokus på å være initiativtaker til et godt og nært sosialt tilhørlighet til området. Ikke at vellet skal tvinge folk inni noe, men veldig mange sier at det er hyggelig å kunne treffe folk på gaten og slå av en prat. Noe arrangementene på lekeplassen kan bidra til.

Vellet skal ha årsmøte onsdag 13. april kl 19 på Ensjøtunet. Det vi trenger er flere folk, gjerne småbarnsforeldre som kan tenke seg å bidra til et godt oppvekstmiljø for barna. For foreldre som har litt større barn og ungdommer, kan vellet bidra til at de også opplever et godt nærmiljø og positive aktiviteter? Møt opp på årsmøtet, så kan vi diskutere hvilke muligheter vellet har til å skape gode miljøer for alle.

(19.03.2005)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium