Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Savner du et sted å holde selskap?

Noen kanskje savner velhuset som et sted der en kunne holde selskaper og andre sammenkomster. Hvis du har behov for et slikt sted kan kanskje bydelens sted på Galgeberg være noe for deg? Bare en kort spasertur unna. Følgende er hentet fra bydel gamle Oslos hjemmesider (18.01.2005):

Vil du leie Store Munkengen?

Vil du holde selskap her?Store Munkengen er et kultur- og konferansested som eies og drives av bydelen. Store Munkengen kan leies ut til privatpersoner, organisasjoner, borettslag og næringsdrivende.

Huset er velegnet til feiring av de store anledninger, kurs, åpne møter og konferanser. Det egner seg også godt for utstillingslokale for bildende kunst, skulpturer og fotografier.

Store Munkengen har plass og service til 45 mennesker med alle moderne hjelpemidler. Alle rom er tilrettelagt for funksjonshemmede. Store Munkengen har adresse Galgeberg 2 og ligger sentralt plassert ved Åkebergveien og St. Halvardgate. Buss nr. 20 og 37 har stoppested i nærheten. På kveldstid er det også mulighet for parkering.

Eiendommen er en gammel familiebolig fra 1876. Eiendommen er et skoleeksempel på datidens sondring mellom for- og bakside. Baksiden er enkel og vender mot Åkebergveien. Husets fasade derimot er praktfull og enestående i Oslo. Den er en sammensmelting av veneziansk ungrenessanse, romantisk rundbuestil og østerlansk palasstil.

For nærmere informasjon og bestilling kontakt:

Bydel Gamle Oslo
v/ Berit Løvaas
Postboks 9406, Grønland
0135 Oslo
Telefon: 23 43 10 00 / 23 43 11 06
E-post: berit.lovaas@bgo.oslo.kommune.no

(19.02.2005)

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium