Malerhaugen Vel sin logo

 

 

 

 

Kommer navnet Malerhaugen av malurt?

hjem

nyheter

kontakt

prosjekter

malerhaugposten

historikk

økonomi

styre

lenker

Read about Malerhaugen in english

Pol der folk bor, nå også fra venstre

I august 2004 hadde velforeningen en sterk oppfordring til politikerne både i bydelen og i Rådhuset om å bidra til at polet på Fyrstikktorget ble opprettholdt. Vi fikk støtte fra bydelspolitikerne, men ikke noen i Rådhuset som ville aktivt gjøre noe med denne saken. Dermed ble vårt pol flyttet til Alna. De som har besøkt dette polet har sannsynligvis observert at de nesten ikke har kunder der.

Nå er denne saken våknet til liv igjen, denne gangen fra Venstre. De hadde jo en sterk medvind i Oslo ved Stortingsvalget, så nå er de på banen også lokalt. Dette betyr at de i polsaken har engasjert seg og oppfordrer folk til underskriftskampanje for å få pol i bydelen. Minst ett. De som savner pol litt nærmere enn Oslo city eller Tveita eller hvor en enn må reise, kan skrive seg på listen på denne adressen: http://oslo.venstre.no/vin/. Her er begrunnelsen til partiet:

Vi vil kjøpe vin, også i Gamle Oslo

Bydel Gamle Oslo har 35 431 innbyggere. Bydelen er større enn de fleste norske byer, og mye større enn de fleste norske kommuner, likevel får ikke innbyggerne et vinutsalg fra monopolisten Vinmonopolet. På vestkanten kan man velge mellom flere polutsalg, både Bislett og Frogner har to hver. Innbyggerne i Gamle Oslo må ut av sin egen bydel for å handle vin og sprit. Dette kan ikke kalles annet enn forskjellsbehandling. Vi ber Vinmonopolet slutte sin diskriminering av østkantfolk.

Siden avgjørelsen om etablering av alkoholutsalg ikke kan fattes av lokaldemokratiet, men av Vinmonopolet så ber vi deg delta i denne underskriftskampanjen for etablering av et vinutsalg i Gamle Oslo.

Gå direkte til underskriftskampanjen på http://oslo.venstre.no/vin/

Vennlig hilsen

Ståle Sørensen
leder Gamle Oslo Venstre, medlem byutviklingskomiteen Gamle Oslo

Thomas Tangen
Leder i aksjonen "vi vil kjøpe vin, også i Gamle Oslo"

 

Tilbake til nyheter...

 

Til toppen
Toppen

 

 

Nedsidene er sjekker i Lynx nettleser

Sidene er utviklet av TaurusDesign i Oslo - webdesigneren i ditt nærmiljø,
telefon 92 08 20 31

Kildekodene er feilfrie i h.h.t.  World Wide Consortium